woensdag 12 januari 2022

Feng shui

Op instagram won ik een advies voor de werkkamer volgens de leer van Feng Shui. Afgelopen 1 december was het zover en kwam Isabel, @sensesofsook, langs om samen te kijken naar een nieuwe indeling van mijn werkkamer. Het was een hele mooie ontmoeting. We 'kenden' elkaar al langere tijd via instagram, en hebben de connectie Denemarken met elkaar. Dus vanaf het begin kletsten we, alsof we elkaar al jaren kennen. Na een paar weken kreeg ik een verslag van onze ontmoeting met tips over de inrichting. Even laten bezinken, en kijken wat ga ik ermee doen. Op nieuwjaarsdag heb ik samen met man het advies in praktijk gebracht. En ik ben er blij mee. (Ik moet nu nog wel iets meer opruimen in andere ruimtes in huis, maar dat komt vast wel goed) Hier kun je zien hoe het er voorheen uitzag.
Hieronder laat ik zien wat Isabel erover plaatste op stories van instagram. Dat zijn beelden die na 24 uur weer verdwijnen, dus ik maakte er screenshots van.

9 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk om zo advies te krijgen.
  Ziet er heel erg ruimtelijk uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk lichte en opgeruimde kamer. De foto's zijn echt à la Hip en kleurig. Ik ben wel benieuwd waarom je bureaustoel op deze manier staat. Ik lees wel dat dat de beste keuze is in jouw geval. Maar nu zit je in je eigen licht. Hoewel zicht op de deur natuurlijk ook fijn is. Verder vind ik dat je heel veel spullen hebt. Heerlijk om ze nu overzichtelijk te hebben staan. Veel plezier in je nieuwe werkplek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat van die vele spullen bedoel ik positief hè. Heerlijk om veel om je heen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Mieke, dat snap ik natuurlijk. Het is ook heerlijk om zoveel materialen te hebben.
   En de bureaustoel staat in de hoek en op de manier, die voor mij het beste zou zijn ivm succes in je werk. En gelukkig is de kamer zo licht, dat ik geen last heb, dat ik met de rug naar het raam zit. Zicht op de deur schijnt belangrijk te zijn ivm veilig voelen. Tot nu toe voel ik nog weinig verschil met de vorige opstelling ;-) maar het staat natuurlijk ook nog maar kort op deze manier. Ik vond het ontzettend leuk om mee te maken, dat was een hele ervaring.

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke rustige en opgeruimde werkplek is het geworden.
  Heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, daar heb ik niks mee, zicht op de deur om je veilig te voelen. Maar ik vind je kamer er geweldig uit zien. Dat dan weer wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk om zo'n advies te krijgen.
  Je hebt een fijne werkplek zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn om een goede werkplek te hebben die nu eens door andere ogen is bekeken. Ben benieuwd of het wat met je doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk om te zien hoe het was en hoe het nu is. Waarschijnlijk heb je allerlei dingen veranderd die je zelf nooit bedacht zou hebben. Veel plezier op je mooie, nieuw werkplek!

  BeantwoordenVerwijderen