zondag 10 juli 2022

Groninger museum

Op 21 juni ging ik met een vriendin naar het Groninger museum. Dat uitje was nog een kadootje van mijn verjaardag. We hadden vooraf niet gekeken welke tentoonstellingen er waren, omdat we ook gewoon het gebouw eens wilden zien. En dat is echt bijzonder. Heel kleurrijk vooral. Er waren meerdere tentoonstellingen, maar er was er maar eentje die ik echt mooi vond. Namelijk pronkjewails-design-uit-heden-en-verleden. De anderen waren wat zwaar op de hand, goed om te laten zien hoor, maar zwaar op de hand.


6 opmerkingen:

 1. Leuk om zo naar een museum te gaan en je te laten verrassen door wat er op dat moment te zien is

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen het gebouw is al de moeite waard. Leuk om je te laten verrassen.
  Groningen vind ik een erg mooie stad om door heen te struinen. Een vriendin van mij woont er. Zo af en toe doen we dan een “dagje Groningen”.
  Je laat ons weer mooie plaatjes zien. Leuk!
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk uitje! Wat een typisch gebouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hej Jeanette, Fijn uitje hadden jullie, leuk om te zien. Het is een prachtig museum en ligt daar heel mooi aan het water. Ik zie tot mijn schrik dat het al 9 jaar geleden is dat wij het museum bezochten, de tentoonstelling Nordic Art was er toen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om gewoon naar een museum te gaan zonder te weten wat er hangt. Ik ken het museum alleen van de buitenkant. Misschien toch nog eens naar Groningen en dan daar ook naar binnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig museum is dit toch. Ik wil er nog steeds een keer heen maar het is voor ons een end rijden.

  BeantwoordenVerwijderen