zaterdag 2 juli 2022

Van alles wat 50
wandelen met een vriendin rond de Milligerplas - deze deken heeft een ander thuis gekregen (ik gebruikte hem nooit) - Milligerplas - dit moet ook gebeuren - de witte Geraniums doen het goed - na een regendag (8 juni) -  toch nog even de zon - weer 4 onderrokken voor de sari-dragende buurvrouw - Deens tijdschrift, voor mij mee genomen door een kennis van i-nstagram, hoe lief is dat (wel door mij betaald hoor) - leuk rijtje - in de heerlijke tuin bij een vriendin - muziek in het park voor ons huis op een warme zaterdagavond, hoe leuk is dat - tijdens een wandeling - zomer in de stad, summer in the city, sommer i byen, ik hou ervan, de mooie bloemen aan de bruggen, de gezelligheid van de boten op het water, het stadsstrand, de vele terrassen, dat zegt deze foto voor mij - water is altijd mooi, ook op het industrieterrein

7 opmerkingen:

 1. Leuk rijtje weer! Ik vind jullie rode gevel prachtig! De onderrokken geweldig! En dat rijtje potten, ja daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Jeanette! Ik vind jullie rode gevel ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke serie. Ik vind de deken prachtig. En wat een leuk rood huis hebben jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genieten weer deze serie!
  Jullie huis heeft een Scandinavische look ... past precies bij je. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooi rijtje weer. Ja, die rode gevel vind ik ook heel mooi, past bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige gevel! Vraag welke methode heb je gebruikt om de granny's aan elkaar te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij deze plaid heb ik de vierkantjes aan elkaar genaaid. En dat vond ik een hele klus, weet ik nog (misschien wel 10 jaar geleden inmiddels). Tegenwoordig haak ik de vierkanten aan elkaar in de laatste toer. Op het www vind je heel veel voorbeelden hiervan.

   Verwijderen