zondag 8 januari 2023

Keuken

Of het iemand opgevallen is weet ik niet. Maar mijzelf wel in ieder geval. De foto's waarop je (een deel van) de keuken ziet, zijn lichter en rustiger. Wij hebben de deurtjes en het blad van onze keuken namelijk laten vervangen (na 17 jaar). In het folie van de vaatwasserdeur was een scheur gekomen, hoe?, geen idee. Na een tijdje hadden we zoiets van, wat moeten we hiermee. Raad gevraagd aan een buurman die meubels maakt. Hij zei dat de keuken nog heel goed was, dus zonde om eruit te gooien. In december 2021 zijn we naar een keukenzaak hier in de buurt gegaan, en hebben nieuwe deurtjes en een nieuw blad uitgezocht. In april 2022 is het grootste deel geplaatst. Maar er was een probleem met de levering van een aantal onderdelen. Maar gelukkig zijn in november de laatste onderdelen geplaatst. Alles is wit nu. En daar ben ik toch blij mee. Hierbij 3 foto's van december 2022 en 3 van december 2021.


8 opmerkingen:

 1. Daar zal je lekker veel in kunnen kokkerellen, veel plezier!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer mooi uit zo. Hier komen er ook scheuren in de folie van verschillende deurtjes ...... Mooi idee om dat zo op te lossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie keuken. Heerlijk met zo’n licht blad. Wij hebben een zwart blad ( splinternieuw huurhuis dus veranderen zal niet gauw gebeuren) maar ik houd echt van een lichte keuken. En dan zo’n groot raam erbij, een mooie plek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zit er weer goed uit, mooi strak en inderdaad, dat witte blad staat heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk licht zo. Mooi!

  Je had pas een bordje met eten (of iets lekkers) op het aanrecht dichtbij het raam gefotografeerd. Ik dacht toen wel: wat een mooie lichte foto. Maar dacht meer aan het licht van buiten. De witte keuken heeft hier vast ook een rol ingespeeld. Dat laatste had ik op dat moment niet bedacht hoor ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een fijne oplossing! Je keuken is weer als nieuw. Heel mooi, dat licht!

  BeantwoordenVerwijderen