donderdag 16 februari 2017

Japans borduren

Op Pinterest, een online prikbord, kun je de meest mooie dingen vinden. Al heel lang bewonder ik de mooie plaatjes van Japans borduren. Met name om gaten in jeans te repareren. Eindelijk heb ik het zelf ook eens gedaan. Het viel me nog niet mee om het mooi en gelijkmatig te krijgen. Maar voor mij is het goed genoeg. En nu kan ik mijn lievelings-spijkerbroek deze zomer weer aan. Want de broek is natuurlijk niet al te best meer, maar een zomer gaat-ie vast nog wel mee. Leuk met een wit t-shirt en slippers. Misschien zien jullie dat nog eens.

7 opmerkingen:

 1. Knap gedaan! Daar heb ik het geduld nou juist niet voor.
  Jaaaa, Pinterest, ontzettend leuk en voordat je het weet ben je zo een paar uurtjes verder met pinnen. Nu ik veel lig ben ik op mijn mobiel weer volop aan het "Pinteresten"!Heb ook een aantal pins van jou voorbij zien komen.
  Fijne dag.
  Groet Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hé dat Pinterest, je broek kan zeker deze zomer nog mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om zo je lievelingsspijkerbroek te repareren. Ik wist niet dat dit Japans borduren heet. In sommige winkels betaal je goudgeld voor een broek met scheur en zulk borduurwerk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een leuke hippe broek geworden zo! Zo kun je zeker nog een zomer van je lievelingsbroek genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooi zo! Je hebt er een stukje (spijker-)stof achter gedaan, neem ik aan. Ik heb geen spijkerbroek met gaten, maar dat kan geregeld worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, Ageeth. Een stukje van een afgeknipte spijkerbroek van 1 van de kinderen, dat had ik nog liggen.

   Verwijderen
 6. Leuk gedaan! Van die kleine details die een broek zomaar speciaal kunnen maken, daar hou ik wel van. Dat het maar vlug zomer is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen