woensdag 8 februari 2017

Uit de oude doos: Frankrijk

In 2009 waren wij (voor de 1e en tot nu toe laatste keer) op vakantie in Frankrijk. In Ruoms in de Ardèche. Het was prachtig. Maar ik mis de zee als ik op zulk soort plekken ben. Wat ik mooi vond, waren de luiken, balkons en lantaarns.


8 opmerkingen:

 1. Ja ik mis ook altijd zee als die niet in de buurt van een vakantieadres is. Ik zie dat je de lantaarns niet mist. Ha, ik heb een heel Pinterestbord vol met lantaarns. Ik houd er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sfeervolle foto,s en wat zijn er vele mooie plekjes. ook wij houden van het water, maar ik kan mij goed voorstellen dat je her nog hele mooie herinneringen aan hebt, groeten Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke foto's, Jeanette. Terwijl ik aan de kust geboren en getogen ben mis ik het nooit, de zee en het strand. Volmaakt gelukkig in de Nederlandse polder en de Franse bergen. Ik sta er zelf soms ook verbaasd van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zoeken in de vakantie vaak de zee op. Maar in de Ardèche vind ik het ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van de zee voor de wind door het hoofd.
  Wij gingen ook één keer voor een zomervakantie naar Zuid-Frankrijk, naar de Midi-Pyrénées. Maar Schotland, Ierland, Finland en dergelijke daar voelen we ons veel meer thuis.
  Ik vind je foto's prachtig Jeanette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ruoms, daar hebben manlief en ik ergens in de jaren '90 ook een vakantie doorgebracht. Afgelopen zomer waren we er nog in de buurt om te kanoën in Vallon pont d'Arc. We brachten de vakantie door in de Cevennen, iets onder de Ardèche en een stuk minder druk. Mooie plaatjes heb je gemaakt, altijd leuk, die Franse luiken en deuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi, en mooi gefotografeerd! Ik hou ook wel van die huisjes...maar ik heb ook het liefst de zee in de buurt als ik met vakantie ben.
  fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's! Ook ik ben 1 x op vakantie in Frankrijk geweest, prachtig land en door de vele bezienswaardigheden heb ik het strand niet gemist. We zaten overigens op een camping en hadden een chalet gehuurd met veranda. Op de camping waren verschillende zwembaden met glijbanen aanwezig dus waterpret hebben we zeker ook gehad!

  BeantwoordenVerwijderen