donderdag 3 augustus 2017

Dol op vesten

Op de blog van Handmade Jolie zag ik een vest, en was er gelijk helemaal weg van. Dat wilde ik ook maken. Het garenpakket besteld bij Wolplein en aan de slag. Dus niet. Want dit alles was vorig zomer. Het pakket kwam snel binnen en zag er heel mooi uit. En waarom ik dan toch niet ben begonnen? Geen idee. Een paar weken terug moest het er toch maar van komen. En het wordt mooi, heel mooi. Gelukkig maar. En straks heb ik dus weer een heerlijk vest erbij (duurt wat langer want er kwam een ander project tussendoor, maar ik laat het eindresultaat vast wel zien).
7 opmerkingen:

 1. Oh, dat gaat een gezellig warm én mooi vest worden!! 2 keer genieten, 1 keer van het haken en 1 keer van het dragen :-) Ik ken dat blog ook, Mariska plaatst vaak leuke vesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, zo herkenbaar! Ik heb speciaal een haakboek aangeschaft omdat daar een patroon van een vest instond die ik ab-so-luut wilde haken. Het boek belandde bij de andere haakboeken en staat er nu te verstoffen. Zo jammer.
  Je vest wordt mooi en is goed te combineren. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Dat je 'm ook aan het maken bent! Benieuwd naar het eindresultaat 💖.
  Groetjes,
  Mariska
  (Handmadejolie)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke steken, ik ben heel benieuwd hoe het vest eruit zal zien als het klaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie steken zeg! Dat gaat vast heel mooi worden. Leuk dat je meedeed met Link Your Stuff. Ik hoop er over een tijdje het eindresultaat te zien. :-) Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen