woensdag 14 november 2018

De kleine walvis

Soms moet je gewoon ergens tijd voor maken. Ik moet dat best wel regelmatig tegen mijzelf zeggen. Dat deed ik ook een aantal zondagen geleden. Ik had nl. al een paar keer deze leuke walvis op instagram gezien, en wilde die graag maken. Maar het lijstje is al zo lang. Toch het patroon geprint, en ja, toen ben ik gewoon maar begonnen. Wat een fijn patroon. En het resultaat is nog veel fijner, zo'n schatje.


Van de bollen blauw garen hoop ik nog iets te maken dat past bij de walvis. Daar moet dan nog maar eens een andere zondag voor vrijgemaakt worden. Dus, wordt vervolgd, maar kan wel even duren....Hier vind je het patroon: http://www.petit-petite.nl/2018/09/02/de-kleine-walvis-en-een-prachtige-ruil/

8 opmerkingen:

 1. Die echt erg leuk! Goed dat je er tijd voor vrij maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk zeg en inderdaad...soms gewoon eens gaan zitten en doen! Goed van je...ik neem het mee de dag in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om af en toe tijd vrij te maken en iets leuks te haken. Deze walvis is mooi en leuk om samen met het prentenboek cadeau te geven.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattig! Het valt soms niet mee om voor jezelf te kiezen, vaak staan de kids, manlief en de agenda bij mij voorop. Toevallig had ik deze week een aantal hele gave activiteiten, voor mij alleen, en een energie dat het me geeft en blij dat ik ervan word! Dat zouden we veel vaker moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen