dinsdag 6 april 2021

Spencer

Vinden jullie spencer ook zo'n heerlijk ouderwets woord? Tijdens mijn vertaalwerk afgelopen winter zag ik ze steeds voorbijkomen, en ook op Instagram bij Deense accounts. Van het garen dat ik over had van mijn vest, wilde ik er ook maar eens eentje breien. En dat is gelukt. Nu draag ik hem over een wit t-shirt met lange mouwen op een spijkerbroek. Straks kan het over één met korte mouwen op een rokje, of over een dunne jurk. 
11 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Lang geleden had ik er ook één, leuk dat het weer terug komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Jeanette. Had ik 'm nou maar bewaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat is die mooi. Hij staat goed met die spijkerbroek en wit shirt. Inderdaad een ouderwets woord, maar bij jou een hip en nieuw kledingstuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt inderdaad een beetje ouderwets, maar weer helemaal hip en van nu. Jouw spencer is erg mooi vooral ook in combinatie met je spijkerbroek. De tweede foto is ook erg mooi. Sfeervol plaatje zo!
  Als tiener heb ik ook een heel aantal spencers gehad. Vooral zelfgemaakt door m'n moeder. Dat klinkt als lang geleden, maar ik ben nog heel jong hoor. Die tienerjaren heb ik net achter me ... hahahaha ... ahum ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi, wil ik ook nog eens breien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En als je je spencer combineert met je vest dan heb je een twin set (dat is ook al een ouderwets woord). Moet je het wel combineren met een parelkettinkje, hihi.
  Leuke spencer, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je goed Jeanette! Dochter wil ook graag dat ik ééntje voor haar brei :-)

  BeantwoordenVerwijderen