maandag 20 november 2023

Giveaway

Bij galerie Blauwdruck kocht ik 4 prachtige kaarten. Gemaakt door Medde Mingelmous, helaas kon ik hier verder niks over vinden. Wil je zo'n mooie kaart ontvangen, laat dan een bericht achter. Je mag aangeven welke je graag zou ontvangen. Over een paar weken krijg je er dan eentje in de bus. Bij meerdere reacties voor dezelfde kaart, wordt er geloot :-)6 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een giveaway! Ik hoef niet mee te doen, hoor, maar wens anderen veel succes. Ik vind over MM alleen dat het een reclamebureau is in Groningen met 1 werknemer. Dat zal die Medde dan wel zijn. Ze zijn heel mooi de kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kaarten mooi en de laatste de mooiste

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaarten en ik doe graag mee met de Giveaway. De derde kaart vind ik het leukst. Maar dat is omdat ik kiezen moet, want ik vind ze allevier enig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige kaarten Jeanette. Alle kaarten zijn mooi, maar de eerste vind ik toch het mooist. Medde Mingelmous zou wel eens een artiestennaam kunnen zijn. Allitereert tenslotte erg lekker en Mingelmous is Gronings voor 'Mengelmoes'.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kaarten prachtig maar ik heb de laatste weken zoveel mooie en en lieve kaarten gehad dat ik deze aan anderen gun.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je de kaarten gaat versturen!
  De kaart van de Sassenpoort vind ik het mooist. Door de kleuren en zeker door de handgeschreven tekst op de achtergrond. Ik en letters zijn een goede combi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen