maandag 5 december 2016

5 december

Vanmorgen hoorde ik de sinterklaasliedjes al duidelijk klinken voor de intocht van de Sint bij de basisschool aan het eind van de straat. Zo gezellig. Daarvoor had ik al zitten 'appen' met middelste zoon. Ze varen ergens tussen Bermuda en Baltimore. Bij hem was het toen kwart voor 2 's nachts en hij stond op wacht (hij is 2e stuurman). De pepernoten die wij een paar weken geleden hadden meegenomen naar de Eemshaven lagen op de brug en er werd goed van gegeten. Zijn kadootje had hij toen ook al gehad. Net maar eens even gecontroleerd of ik voor iedereen voor vanavond wel een kadootje heb. Alles verzameld, en gelukkig wel. De tafeldek-spullen ook maar direct erbij gepakt.
Iedereen een fijne 5 december gewenst, al zullen wel al veel mensen het afgelopen weekend hebben gevierd.Gratis printables: https://www.jetjesenjobjes.nl/blog/ en http://gewoonmarieke.com/.

6 opmerkingen:

 1. Een hele fijne avond gewenst. Wat ziet het er al gezellig uit. Heb je die leuke kaartjes zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn gratis printables van de site: gewoonmarieke.com. Ook leuk is de site: jetjesenjobjes.nl
   Daar kun je zulke leuke dingen mee doen, ik heb ze op gewoon papier geprint en voor de stevigheid een kartonnen label er achter gehangen en daar de naam op.

   Verwijderen
 2. Zoveel aandacht maakt alles mooier en gezelliger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh...Fijn! Hoop dat je een warme, gezellige avond had, maar aan de foto's en voorbereiding te zien zal dat wel gelukt zijn.
  Groetjes, sigrid

  BeantwoordenVerwijderen