zondag 11 december 2016

Engeltjes

Herinneren jullie je nog de 50 engeltjes die ik wilde maken voor de kerstmarkt? Nou dat is gelukt, ik had er 54. En heb er 36 verkocht. Foto's maken voor deze post dat wilde ik graag. Maar dat viel niet mee, het was een beetje donker op de plek waar we stonden, en je hebt altijd zoveel achtergrondruis. Maar een indruk wil ik jullie toch geven. En de reacties op zoveel engeltjes waren leuk. De leukste vond ik die van een man die er 3 kocht, en vertelde dat hij er 2 verder door ging geven. Dat had hij gezien in een film en wilde dat altijd zelf eens doen.
6 opmerkingen:

 1. Lieve Jeanette, Het zag er super mooi uit! En wat een mooie gedachte zit er achter het verhaal van die man. Voor mijn gevoel waren niet alleen de door ons gemaakte engeltjes aanwezig.....
  Dank voor een gezellige dag <3 Dikke kus Stieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattige engeltjes. Mooi zo hangend aan de takken. Knap dat je er zoveel hebt gehaakt en dat er nu veel van deze engeltjes in andere huizen hangen. Mooi gebaar van de man die er weer twee door geeft.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een schitterend resultaat, zoveel engeltjes samen aan die takken!
  En wat mooi, om ze door te geven, zoals die man van plan was...
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, al die engeltjes aan de takken!! Mooi gebaar van die man om 2 engeltjes door te geven, die zullen vast een goede bestemming hebben gekregen.
  Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow 54 stuks! Geweldig. Super leuk dat je er 36 van hebt verkocht! Een kroon op jouw werk.

  BeantwoordenVerwijderen