woensdag 30 mei 2018

Emmen

Vorige week ging ik een vriendin opzoeken in Emmen. We gingen een boodschap voor haar doen en daarna een kopje koffie drinken in het centrum van Emmen. Daar ben ik 'vroeger' vaak geweest. We woonden in een dorp 10 kilometer eronder. En ik zat er op de middelbare school. Ik ben er maar weinig geweest de laatste (30) jaren en er was dus heel veel veranderd. Daarvan wil ik nog eens wat foto's gaan maken. Voor nu moeten jullie het doen met het kopje koffie en een paar andere plaatjes. 
Deze koffie dronken we trouwens bij De Kamer. Dit is het gebouw van de Oudheidskamer:, het historisch museum van Emmen. Helaas gesloten vanwege bezuinigingen in 1990. Heerlijke koffie, dat waren op Instagram ook een heel aantal met mij eens. Grappig dat mensen dat dan vertellen, daar wordt ik blij van. 


4 opmerkingen:

 1. Bekend terrein voor mij.
  Leuk om te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig! Benieuwd naar de volgende foto's!
  PS: Mijn dochter gaat nu naar dezelfde middelbare school als waar ik gezeten heb vroeger. Dat is zo'n 20 à 25 jaar geleden. In de school zelf is eigenlijk niet zo veel veranderd, gek! Maar de stad Diest is wel veranderd en eigenlijk mooier geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig.
   Emmen is ook mooier geworden vind ik. Nu nog tijd vinden om een keer te gaan.

   Verwijderen