woensdag 16 mei 2018

Vroeg

Afgelopen vrijdag ging ik met vriendinnen naar Leeuwarden. Eén van hen had een high-tea gewonnen en wij mochten mee. Als we dan toch in Leeuwarden moeten zijn om half 3 's middags, kun je eerst nog wel een rondje stad doen. Toch?! Later kwamen we er achter dat er ook een biologische markt is op vrijdag. Daar wilden we ook heen, dus nog maar eerder vertrekken. Zo kwam het dat ik al om 6.50 uur op de fiets zat richting vriendin M. Heerlijke dag gehad, met echt goed weer voor een rondje stad, 20 graden met een zonnetje. Soms vergeten foto's te maken, maar ik heb er toch een paar voor jullie.

8 opmerkingen:

 1. Vroeg is fijn. Meestal. Leuk dat je mee mocht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Topdag! Mooie stad, Leeuwarden. Er valt nog veel te ontdekken in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig!
  En wat een mooie foto van jezelf!
  En wat zie ik daar toffe jurkjes hangen. Soms zou ik willen
  dat ik het lef had (vooral zomers) om zelf zulke jurkjes te dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Alet. Zulke jurkjes zijn mij te kleurig, maar het was een hele mooie vintage-winkel. Een vriendin van mijn zus draagt zulke jurken, en dat vind ik bij haar wel mooi, ze 'kan het hebben'.

   Verwijderen
 4. Fijne stad, Leeuwarden en leuke foto van jou. En in die winkel waar jij voor zit zou ik wel even willen shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele mooie winkel Marthy. Ik zei steeds: hier word ik toch zo blij van. Dat vond de eigenaar leuk om te horen. Ik kocht er een kadootje voor een blogvriendin. En ik wil nog eens terug, de koffie lijkt me ook heerlijk daar.

   Verwijderen
 5. Je staat mooi op de foto en wat een leuk uitje met vriendinnen!
  Ik ken Leeuwarden uit de tijd dat mijn zusje er naar de Hogere Hotelschool ging. Daar hebben we zo lekker gegeten! Nu ik je foto’s zie wil ik echt nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ze hebben gelijk hierboven, je staat mooi op de foto! Leuk om te zien!
  Net als al die prachtige foto's weer. Ik heb het gevoel alsof ik intussen bekend ben in de Nederlandse straatjes, alleen al door jouw foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen