donderdag 10 mei 2018

Nog een keer

Dekentjes voor Nepal haak en brei ik nog een keer. En deze keer 'moeten' echt alle restjes op. De vorige keer dat ik dekentjes breide en haakte, lette ik (bijna) elke keer nog op, dat de kleurovergangen netjes en mooi waren, dus aan het begin van een rij. Nu heb ik voor 1 dekentje een heleboel kleine bolletjes en draden aan elkaar gemaakt voor ik ging haken, zo kon ik me onderwijl niet weer bedenken. En uiteindelijk is het resultaat gewoon goed. Ook een effen zit erbij, ik had 2 bollen groen, geen idee waarvoor. Nu schiet het wegwerken van de berg garen waar ik niks mee deed, toch wel heel erg op. En op deze manier worden er toch nog mensen blij van.

9 opmerkingen:

 1. Echt heel leuk! Wat goed dat je je niet bedacht hebt...je brengt mij weer op een idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verrassend al die kleuren hier op je blog;-)
  Valt echt op.
  Ik vind het resultaat mooi geworden van al die kleine restjes wol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi. Wat heb jij toch gouden handjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk vind ik die met de verspringende kleurtjes wel heel erg leuk. Goed idee om ze van tevoren aan elkaar te knopen, zo kun je niet meer terug. Zou ik ook eens moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ik zou ook wel iets willen haken voor Nepal; waar kan ik melden? Grtjs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Personeel van het Deventer ziekenhuis gaat af en toe naar Nepal. Informeren bij het ziekenhuis lijkt mij de beste informatie die ik je kan geven, en dan hoor je vast hoe je iets kunt inleveren.

   Verwijderen
 6. Het is net een landschap of bloembollenvelden, de dekentjes zijn ontzettend leuk en mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat grijze met de gekleurde rand is mijn favoriet, maar ook de rest ziet er blij, warm én liefdevol uit! Goed gedaan van je!

  BeantwoordenVerwijderen