vrijdag 10 december 2021

De juiste kleuren

Dit patroon van een Maileg-look-a-like-pop kocht ik 13 december 2012 zag ik op de pakbon staan. Ik heb het ontzettend vaak in handen gehad, maar ben er nooit aan begonnen. Zaterdag 20 november kwam daar verandering in. Ik heb de patroondelen overgenomen op patroonpapier. En in de stapel stofjes die ik van een vriendin had gekregen mooie kleuren uitgezocht. Het was best een klus, ze is 145 cm groot. Maar leuk om te doen. En zo heb ik het patroon niet voor niks gekocht. Waarschijnlijk wachtte ik op de voor mij juiste kleuren (ik hou niet van rood) ;-)
Rest mij nog om te melden, dat het patroon niet meer verkrijgbaar is. Dat hoorde ik na contact met Monique van Quiltshop Leur. Dan zeg ik nog wel even, dat ze heel veel andere mooie patronen hebben, en mooie stoffen, dus een kijkje op de website is toch wel een goed idee.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige pop. 145 cm. groot? Dat moet een vreselijke klus geweest zijn. Maar het resultaat is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Heel fijne kleuren!
  Hier ligt ook nog een patroon voor een pop te wachten. Na jouw blogje ben ik gerustgesteld ... het komt er vast een keer van om er mee aan de slag te gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh ik ben helemaal verliefd op deze pop in jawel mijn kleuren. Jammer dat het patroon er niet meer is anders ging ik het ook meteen bestellen. Echt helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen