dinsdag 21 december 2021

Papieren broodzakjes

Aanstaande donderdag gaan we een ster maken van papieren broodzakjes met knutselen. En ik ging in 'de oude doos' op zoek naar die zakjes. Volgens mij moest ik ze nog hebben. Ik heb namelijk ooit die zakjes eens gebruikt voor een traktatie van middelste zoon op de basisschool. Die kreeg een racebaan op z'n verjaardag. En ik maakte taart en traktatie (bijna) altijd in het thema van het kado. In de verpakking zat nog een zakje met een weg erop. Voor de foto heb ik er even een auto bijgezet. Bij de traktatie zat er namelijk een autootje opgeplakt met dubbelzijdig tape. En in het zakje zat iets lekkers. Zo zie je maar weer, wie wat bewaard, die heeft wat. Ik heb de zakjes klaargelegd voor donderdagavond.Ik heb even gezocht naar foto's van de traktatie, en gevonden. Oudste en middelste zoon zijn verkleed op de foto's, dat was voor en na het kinderfeestje. Het was in het weekend en daarom had ik eerst zelf een feesthoed gemaakt, dat hoorde erbij volgens de jarige. Op de laatste foto zie je de feestmuts die juf voor hem maakte.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk deze foto's en wat ben je toch creatief. Ik ben heel benieuwd naar datgene wat je met die boterhamzakjes gaat doen. Ik heb ook nog een pakje liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat worden vast heel speciale sterren. Ik ben benieuwd naar de foto’s. De foto’ s van je jarige zoon zijn enig, leuk hè, die foto’s uit de oude doos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's uit de oude doos. Leuk om te zien.
  Veel knutselplezier donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen