dinsdag 2 augustus 2022

Camping Corfwater

Een week voordat onze vakantie begon, beslisten we dat we in NL zouden blijven. Gelukkig was er op camping Corfwater in Petten aan Zee nog een plek beschikbaar. Onderweg ernaartoe, stopten we op de dijk Lelystad-Enkhuizen voor koffie. De tweede stop was bij een picknickbank in Kolhorn. Hier aten we onze yoghurt-met havervlokken-en-fruit op. 
We hebben allerlei soorten weer gehad, maar dat komt vanzelf voorbij op de foto's. We hebben ook fietsen gehuurd op de camping, dat is handig, dan hoef je niet steeds in de auto weg. En we hebben veel wandelingen gemaakt. Elke avond heb ik geprobeerd de zonsondergang op de foto te zetten. Dat lukte niet altijd, want het was vaak bewolkt.

5 opmerkingen:

 1. Leuk, vakantie aan zee. Ik verheug me nu al op de foto's. Deze eerste serie is alvast geweldig. Jullie waren hier toch al eens eerder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt Mieke. Dit is 1 van de weinige campings in Noord-Holland die direct aan zee ligt. De duinen zijn hier soms wel meer dan een kilometer breed, soms wel bijna 2, en dat is een eind lopen elke keer naar zee. Hier was vroeger de Hondsbossche zeewering, en nu een nieuw duingebied. Maar de afstand tot het water is even kort gebleven. Echt een fijne camping. En met een supermarkt op een paar minuten lopen, ook nog super praktisch als je geen koelkast hebt, zoals wij.

   Verwijderen
 2. Jullie tentje ziet er heel gezellig uit, met blauwe accenten! Mooie foto van de vissersboot, en natuurlijk de zonsondergang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een de Waard tent? Knus in jullie tent.

  BeantwoordenVerwijderen