zaterdag 6 augustus 2022

Den Helder

Dit was ons tweede bezoek aan Den Helder. Vorig jaar waren we er ook, maar toen bleef het maar regenen en hebben we iets anders gedaan. Deze keer was het stralend weer en konden we de wandeling maken die ik vorig jaar in gedachten had. We keken eerst even op de dijk bij de vuurtoren. En daarna parkeerden we de auto aan de rand van de stad, ook weer bij de dijk. Daar zagen we dat de stad volop in ontwikkeling is. En het beloofd heel mooi te worden. Een hele gezellige stad is het, vonden wij. Overal en nergens kom je de link met het water tegen. En natuurlijk met de marine. 
Op Willemsoord konden we meevaren met een oude reddingboot, Johan de Witt.  We keken verder rond op het grote terrein. Maar dat gaan jullie de volgende keer zien.
5 opmerkingen:

  1. Leuk dat je Den Helder zo leuk vindt. Mijn man heeft zicht jaren met de ontwikkeling ervan bezig gehouden. En hij wordt altijd blij als hij iets positiefs leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie stad. Ik krijg zo zin om er ook eens een stadswandeling te gaan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vuurtorens hebben altijd iets magisch, vind ik. Altijd leuk om een kijkje te nemen en een foto te maken. Wat is er veel moois te zien in Den Helder. Dat is een stad waar ik nog nooit geweest ben. Mooie stokrozen op die ene foto!

    BeantwoordenVerwijderen