donderdag 18 augustus 2022

Den Oever

Woensdag 20 juli reden we naar Den Oever. Ik had in een brochure een uitkijktoren over het Wad gezien. Dit Waddenbelevingspunt is alleen al prachtig om te zien. En mooi om te beleven. Zelf ging ik niet naar boven, maar erop staan was al genoeg. Ik hou van het Wad, op Terschelling en ook hier. (Nog maar eens wat meer uitstapjes maken naar het Wad.) Daarna doen we een rondje dorp en terug over de Waddendijk naar de auto in de visserijhaven. 's Avonds fietsten we naar Camperduin om een ijsje te eten.5 opmerkingen:

 1. Ik geniet echt van die haven foto's. Echt prachtig. Jullie zullen heel wat kilometers op de teller hebben gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Mieke, juist helemaal niet. We hebben natuurlijk ook heel veel op de fiets gedaan. En in Noord-Holland ligt alles relatief dicht bij elkaar. En in vergelijking met Scandinavië helemaal. Dan hebben we altijd tussen de 3 en 4 duizend kilometer in een vakantie.

   Verwijderen
 2. Fijn om dat allemaal op de fiets te ontdekken, wat hebben jullie veel gezien. En dat ijsje ziet er erg lekker uit, zal wel gesmaakt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi om te zien allemaal. Leuk al die informatie over het wad.
  Als ik kind heb ik ooit op het wad gelopen naar Ameland toe. Zo'n bijzondere belevenis. Zou het graag nog eens gaan doen.
  Mooie foto van het boekenkastje bij de molen!

  BeantwoordenVerwijderen