woensdag 18 oktober 2023

Breidagen 2023

Afgelopen vrijdag was ik naar de Breidagen 2023 in de IJsselhallen hier in Zwolle. Helaas voor de laatste keer op deze plek, omdat de hal moet wijken voor woningbouw. Heel benieuwd waar het volgend jaar zal zijn. Weer heel veel moois gezien. Maar foto's maken is daar niet te doen, er is heel raar licht. Twee boeken en een paar mooie bollen wol zijn de opbrengst van die dag, en het patroon en garen voor een lampionnetje Lola van de lieve Antoinette van het blog Wat maakt ze nu weer. We 'kennen' elkaar via het bloggen en spreken elkaar regelmatig heel even op de handwerkbeurs en breidagen. 5 opmerkingen:

 1. Je kunt weer vooruit! Leuke ideeën in dat boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las dat de Handwerkbeurs naar de Expo in Houten gaat. Deze breibeurs misschien ook? Altijd fijn om op zo'n beurs rond te struinen en wat moois te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je weer te zien en heel even te spreken, het was ook zo druk. De eerste steken zijn opgezet, het wordt een mooie, warme col uit het boek. Dank je wel voor de moeite die je nam om het voor mij te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur wol heb je gekocht. Met die wol en de ideeën uit dat boek zal er wel weer wat moois uit jouw handen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo jammer dat de beurzen straks niet meer in Zwolle zijn. Het is zo handig om op te fiets te kunnen. Je hebt mooie aankopen gedaan. Wat ziet het boek "Breiprojecten uit noordelijke landen" er mooi uit. Past helemaal bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen