zondag 22 oktober 2023

Parmantige paddenstoel

Toevallig liep ik maandag 16 oktober weer in de buurt van het Isala ziekenhuis. Ik was met een vriendin mee geweest die een afspraak had in het ziekenhuis. Ze wilde daarna even wat anders, en toen zijn we gaan wandelen. We liepen door de fietstunnel vlakbij het ziekenhuis, en dan kom je direct in de landerijen. We zagen mooie, oude boerderijen, o.a. eentje met een melktap en eentje met een kraam met groente, fruit en noten. En we zagen heel veel mooie tuinen en huizen. Na anderhalf uur stapten we weer in de auto om naar huis te gaan.


5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, even natuur opsnuiven na een ziekenhuisbezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om daar rond te lopen. Een mooie wandeling na ziekenhuisbezoek. Fijn voor je vriendin dat je met haar meeging..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van je om een vriendin even de aandacht te geven die ze waarschijnlijk nodig had. En wat zagen jullie veel moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed om na een ziekenhuisbezoek even fijn te wandelen. Even genieten van zoveel moois. De paddestoel trekt echt de aandacht zoals hij daar in zijn eentje staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om even samen te wandelen na een ziekenhuisbezoek. Vanaf de Isala loop je inderdaad zo de landerijen in. Die paddenstoel is echt heel mooi. En wat een leuk kraampjes kwamen jullie tegen.

  BeantwoordenVerwijderen