dinsdag 6 februari 2024

Rondje Zwolle

De winkel waar ik moest zijn in het centrum van de stad, had een briefje op de deur. I.v.m. ziekte gingen ze later open, excuses voor het ongemak. Tja, wat doe je dan. Fiets je weer naar huis en gaat 's middags nog een keer? Of ga je wandelen, koffie drinken en de tijd doden met een museumbezoek? Dat laatste deed ik. Vandaag laat ik de wandelingfoto's zien, een volgende keer van het museumbezoekje.
10 opmerkingen:

 1. Goed idee die stadswandeling! Wat leuk die tekst op dat huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het regende niet eens. Spannend huis; best een werk om die tekst erop te krijgen! Heerlijk is het om af en toe in je eentje door een stad te zwerven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer ik je berichtje lees lijkt het zó vanzelfsprekend om de tijd anders in te vullen dan oorspronkelijk de bedoeling was.En dat is gelukkig voor veel mensen ook zo.Maar voor mij helaas niet,zal altijd afhankelijk zijn van chauffeur en iemand die mijn rolstoel wil duwen.
  Ga de tekst op het pand straks lezen op laptop met groot scherm want dat gaat mij op MB priegel schermpje niet goed lukken.Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat realiseer ik mij ook echt wel Ger. Ik geniet er maar van zolang ik dat nog kan doen. Het leven kan zo anders lopen.

   Verwijderen
 4. Hoi, Wat leuk, dat rondje Zwolle. Ik heb er ooit gewoond en werkte in het Sophiaziekenhuis aan de Rhijnvis Feithlaan. Nog graag loop ik door Zwolle langs allerlei bekende plekjes. Gr. Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n wandeling en een museumbezoek is geen straf om de tijd door te komen. Mooie tekst op het huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto van de huizen met de koepel erachter zou zo uit een science fiction film kunnen komen. Slim om de dag anders in te vullen. Maar nu ben ik wel benieuwd of je nog naar die winkel bent geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ben ik wel Mieke. Maar helaas hadden ze niet wat ik zocht ;-(

   Verwijderen
 7. Wat een goed idee om je tijd zo in te vullen. Onverwachtse genietmomentjes zijn dat.
  De tekst op Odeon is me nog niet eerder opgevallen. De volgende keer goed opletten.

  BeantwoordenVerwijderen