donderdag 14 maart 2024

Lego

Waren jullie kinderen (en jullie zelf misschien) ook zo gek op Lego? Hier wel. Heel veel is er mee gespeeld. Het begon al met Duplo. Tegenwoordig is dochter weer met Lego aan het 'spelen'. Op haar verjaardag kreeg ze van haar broers 2 sets om bloemen te bouwen. 





8 opmerkingen:

  1. O ja, nog een hele doos vol heb ik hier. Maar dit is wel heel bijzonder, die bloemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het leuk om iets te maken volgens het legoboekje. Maar ik ben niet creatief genoeg om zelf iets te bedenken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ook. Ik zette altijd de avond voor de verjaardag de Lego in elkaar (en pakte de doos in), zodat ze 's ochtends direct ermee konden spelen :-) In de dagen daarna haalden we het uit elkaar, en gingen ze het zelf bouwen. Jaren zo gedaan.

      Verwijderen
  3. Mooie bloemen. Ik wist niet dat dit ook van lego is. De kleinkinderen spelen nu met het bewaarde duplo. Het nieuwe ziet er ook weer heel anders uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie bloemen. Lego is bij alle kleinkinderen favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vooral onze middeltste heeft heel veel met Lego gespeeld. Wij hadden zelfs een Lego zoldertje waar hij alles kon laten liggen. Dit nieuwe Lego is heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk deze Lego-bloemen!
    We hebben veel Lego van onze kinderen en ook zelf speelde ik als kind met Lego (en later met de kinderen ook weer ;-)). Het is zulk mooi speelgoed. Wanneer kleinere neefjes Lego voor hun verjaardag krijgen, is zoonlief van 16 jaar hun grote hulp. Samen wordt het dan in elkaar gezet. Erg leuk om ze dan samen bezig te zien.

    BeantwoordenVerwijderen