zondag 24 maart 2024

Voerman museum

Afgelopen donderdag ging ik met mijn vriendin uit Heerde weer naar Hattem. Handig voor ons allebei, het ligt tussen onze woonplaatsen in. Deze keer bezochten we het Voerman museum. Weinig foto's gemaakt, te druk met kijken en kletsen. Op de terugweg even van de fiets gestapt, om de bunker van de tekening in het echt op de foto te zetten.
6 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ik was eens op een tentoonstelling van de oude Jan Voerman en vond het geweldig. Dus ik moet nodig naar dit museum!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, leuk! Hattem. Allemaal bekend daar. Mooi museum in een mooi stadje. Groeten uit Heerde. 😆

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi! Dat museum ga ik ook een keer met een bezoekje vereren. Dank voor de tip.

  Bij die bunker pauzeerden dochterlief en ik toen we vorig jaar (eind april) op oefenhike waren. We aten een lekkere reep en dronken wat water. Eenmaal in Hattem aangekomen, wandelden we "per ongeluk" langs A3 ;-) Mooie herinneringen die boven komen bij het zien van jouw foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk, klein museum. Ik kende deze vader en zoon niet. Misschien maar eens heen gaan als we weer in Vorden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om zoiets leuks met een goede vriendin te doen en ondertussen heerlijk bij te kletsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar zie ik ook nog een mooi schilderij (de Nonnetjes van Concarneau) van Jo Koster. Leuk dat je meteen een foto maakte van de bunker.

  BeantwoordenVerwijderen