zaterdag 23 september 2017

Den sidste dag

De laatste dag van onze vakantie is aangebroken. Na een lekker lang ontbijt om de tent de gelegenheid te geven te drogen, breken we op. Om 12 uur rijden we de camping af na een laatste foto, naar Haderslev. Een gezellig stadje met een oude watermolen die nu in gebruik is als theater, kleine straatjes en mooie kleurige huizen. Na de lunch vertrekken we naar Aabenraa. Daar aangekomen is het niet helemaal droog en besluiten we naar een museum te gaan, Brundlund slot. Een goede beslissing. We worden superleuk ontvangen door de dame aan de kassa, het lijkt of ze het over haar privé-bezit heeft. Mooi als mensen zo gepassioneerd zijn over hun werk. Na de koffie nog een rondje over het buitenterrein. En dan, hup de auto in naar Nederland. We gaan een alternatieve route naar de grens en nemen ook een andere grensovergang. Om half 2 's nachts sluiten we dochter in de armen.
Denemarken en Zweden, bedankt voor een heerlijke vakantie. Vi ses! - Tot ziens!


 


 


8 opmerkingen:

 1. Ook een mooie laatste dag! Ik hou van de gekleurde huizen, het stenen kunstwerk waar het water in blijft staan en de koffie met wat lekker. Goed weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je deze vakantie met ons deelde! Erg leuk om mee te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's. Leuk om zo even iets van de vakantie mee te beleven. Helaas komt aan een fijne vakantie ook weer een eind. Fijn dat je nu jouw dochter weer in de armen kunt sluiten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn nog veel mooie plekken in Denemarken die we nog niet gezien hebben, dus we gaan er zeker nog eens naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! En ik moest glimlachen toen je schreef: 'om half 2 's nachts sluiten we dochter in de armen', mooi! Want na een fijne vakantie is het ook weer zalig om thuis te zijn hé.

  BeantwoordenVerwijderen