woensdag 27 september 2017

Zwolle Groenstad

Gistermiddag ging ik even iets ophalen in de stad voor mijn zus. En omdat het zulk mooi weer was, nam ik het fototoestel mee en deed even een rondje door het centrum. Het is al herfst maar overal zie je nog groen en bloemen. Heb heel veel foto's gemaakt, daarom bewaar ik er ook nog een paar voor een andere keer. De titel schoot me op de terugweg naar huis al fietsend te binnen. Ook is Zwolle Groenstad een stichting die zich sterk maakt voor de bomen in de stad.http://zwollegroenstad.nl/

7 opmerkingen:

 1. Mooi hè, weer eens extra goed naar je eigen woonplaats kijken. En Zwolle is zo mooi!
  Mooie foto's maakte je, X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn er één keer op een zondagmorgen snel even doorheen gelopen voordat museum de Fundatie opende, en door een park (van en naar de parkeerplaats). Toen bedacht ik al wel dat ik er nog eens uitgebreider wilde rondkijken, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Ik bekijk dus met veel plezier deze foto's en kijk al uit naar de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoe je ook gewoon op de grond mooie tafereeltjes opmerkt en vastlegt. En die kleine hoekjes overal. Ben er nog nooit geweest, in Zwolle, maar ik hou het in mijn achterhoofd voor als ik eens die richting uitkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's van jouw stad! Leuke indruk krijg je zo.

  BeantwoordenVerwijderen