woensdag 27 maart 2019

Wat fijn dat jullie er zijn

Zo verwelkomd worden op een feestje, dat wil toch iedereen. Vriendin I verwelkomde ons zo op haar 60e verjaardag. Ze had al haar verschillende vriendinnen-clubjes uitgenodigd, want het leek haar leuk dat iedereen elkaar eens zou zien. Het was een ontzettend gezellige middag. Na koffie/thee met taart, kwam een buurman een leuk verhaal doen over weidevogels, ze woont naast een natuurgebied namelijk. Daarna kon je mee het natuurgebied in, of bloemschikken. Als knutsel-vriendinnen gingen wij een bloementaart maken natuurlijk. Daarna heerlijk eten met elkaar, allemaal zelfgekookt en gebakken door I. Ik kan hier natuurlijk geen foto's met mensen laten zien, maar wel een paar van de mooie aankleding van het feest, ons kado en een paar bloementaarten. Die van mij zien jullie een andere keer.










6 opmerkingen:

  1. Wat mooi om zo verwelkomd te worden. Klinkt als een onvergetelijke middag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I had er wel werk van gemaakt. Gezellig dat ze alle vriendinnen tegelijk had uitgenodigd. Het ziet er allemaal heerlijk uit. Leuk dat ze ook nog iets had georganiseerd om mee bezig te zijn. Een middag om nog van na te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super zeg...wat een leuk idee om dat te doen! En jij ook nog van harte gefeliciteerd...ik was even offline en dan mis je een hoop ;) Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er gezellig en heerlijk uit!
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is er heerlijk gebakken en gekokkereld.

    BeantwoordenVerwijderen