zondag 13 oktober 2019

Brei- en haakdagen 2019

In de IJsselhallen in Zwolle vonden afgelopen vrijdag en zaterdag de nederlandse breidagen plaats. Zo'n thuiswedstrijd kan ik natuurlijk niet overslaan. En dat wilde ik ook niet, want Antoinette van Wat maakt ze nu weer presenteerde haar magazine Kroonluchters haken. Superleuk. Nu nog de tijd om er eentje te haken. Maar dat komt vast een keer. Verder was er heel veel ontzettend mooie wol te koop, wat ik niet kocht, en mooie boeken. De foto's zijn een beetje donker, want het is geen mooi licht in de hallen, en de foto van het magazine bij mij thuis ook, want het regent hier al 2 dagen.Het mooie Barbante garen vind je bij Huisje van katoen.nl, een mooie matte katoen van gerecycled materiaal.
Geen connecties met genoemde webshops/sites, maar gewoon enthousiasme.

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo een dagje uit te zijn. Zo’n kroonluchter haken lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto's geven een mooi beeld! Leuk dat je het boek van Antoinette hebt gekocht! Ik zie zo'n kroonluchter wel in je huiskamer hangen, X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk om je weer te ontmoeten, Jeanette! Ik ben benieuwd welke je misschien gaat haken. Mooie sfeerimpressie, ik heb zelf nauwelijks iets gezien van de beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sfeerimpressie.
  Het lukte mij helaas niet om te gaan. Hopelijk in het voorjaar weer.
  Ben benieuwd welke kroonluchter je gaat haken. Van 't zomer haakte ik er ook een. Was geen grote klus om te doen. Vrij vlot heb je al een heel leuk resultaat.
  Fijne avond verder! Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig. En altijd leuk om zoveel mooie wolletjes te bekijken en te voelen en mensen met dezelfde interesse te ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja zeg, gehaakte kroonluchters. Wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen