zondag 27 oktober 2019

Kijk eens wat ik heb gewonnen

Het boek Sjaals a la Sacha zag ik al meerdere keren voorbij komen op instagram. Maar je kunt niet alle handwerkboeken die uitkomen, maar lukraak kopen of krijgen. Dat zou niet passen in de boekenkast. Maar toen ik bij Marianne de mogelijkheid voorbij zag komen om het boek te winnen, mét garen om een sjaal te maken, kon ik het niet laten om toch mee te doen. En ik won. Het is een mooi boek, met veel verschillende sjaals. En het garen is ook mooi, tot nu toe ligt het nog in de kast, en geniet ik er op die manier van. Ik koos voor hetzelfde garen als waarmee Marianne de tranensjaal uit het boek haakte, of ik die ook ga maken, dat weet ik nog niet.
6 opmerkingen:

 1. Dat is boffen. Benieuwd wat het wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit cadeau is wel een jou besteed, dit gaat vast een hele mooie sjaal worden. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al die mooie sjaals. Want er staan er veel mooie patronen in het boek hè! Ben benieuwd welke het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel even slikken, een tranensjaal!
  Het boek en het mooie garen zijn aan jou goed besteed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, dat vind ik ook Ageeth. Daarom alleen al zal het wel een andere sjaal worden.

   Verwijderen
 4. Wat leuk om zo’n mooie kado te winnen. Tranen lijkt me mooi, maar voor mij behoorlijk ingewikkeld. Je laat ons vast wel zien wat het wordt, en dan geniet ik van afstand mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Boffen zo'n prachtig cadeau.
  Heerlijk bladeren nu, een mooie sjaal uitkiezen en dan aan de haak. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen