donderdag 31 oktober 2019

Handmade

Het boek Handmade, gescheven door Jessica van @studioforestfriends op instagram, is prachtig. En daar ging dus het voornemen om minder boeken te kopen. Want dat geloven jullie nu natuurlijk niet meer. 
Ik haakte al twee kleine projecten uit het boek, het rolmaatje en de sleutelhanger. Maar er staat nog veel meer in. Het verven met natuurlijke materialen, de ontwerpen, de foto's, alles is mooi. Vind ik dan hè. Kijk maar even mee. De houten haaknaald op de foto is ook van de hand van Jessica, die kocht ik vorig jaar kerst als kadootje voor mijzelf.

Tijdens de brei- en haakdagen in de IJsselhallen in Zwolle zou Jessica aanwezig zijn, en kon je je boek laten signeren. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Mijn boek lag thuis, want ik had het al eerder gekocht. Maar ik vond het wel heel leuk om de projecten uit het boek in het echt te zien. Op onderstaande foto zie je hoe mooi het allemaal is.7 opmerkingen:

 1. Het verbaast me niks dat dit boek bij jou in de smaak valt. Zo prachtig en helemaal passend bij jouw stijl. Ik ben ook heel blij met het boek en ook bezig met mijn eerste project, eentje waar veel geduld voor nodig is. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag al iets voorbij komen op IG. Ben zo benieuwd hoe het uitpakt. (en het boek past volgens mij ook bij jou)

   Verwijderen
 2. Kan mij voorstellen dat je zo niet aan minder boeken kopen toekomt. Het boek ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg haar dankzij jou nu ook op Instagram. Het boek ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat je van die prachtige natuurlijke kleuren gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf haaknaalden maken, hoe verzin je het. Zo leuk! En het boek lijkt me ook leuk. Misschien iets coor de feestdagen?

  BeantwoordenVerwijderen