vrijdag 25 oktober 2019

Van alles wat 16
nieuw tijdschrift op de bladenmarkt - rozen - wat een weer - tijdens een wandeling - dit lag zo op de tuintafel - pampasgras - zon in huis - riet - het zou droog blijven.... - golden hour op mijn werkkamer op de 1e dag van de herfst - koffie én een borrelplank in het weekend dat de herfst begon bij ´t Klavertje in Holten - DIY catalogus van Sostrene Grene voor mijn knutselvriendinnen - regen tijdens het wandelen - schaduw op de (nieuwe) vloer lijkt net de zee, dat bewegen van de bomen (doordat de zon nu veel lager staat), ik had eigenlijk een filmpje moeten maken - herfst op tafel - snel weer naar I-kea, want het knäckebröd is bijna op - fika, altijd een goed idee - zon in huis is zo fijn (16-10-2019), heeft het bij jullie ook zoveel geregend de laatste weken?

7 opmerkingen:

 1. Erg leuke en gevarieerde reeks foto's. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ook hier ontzettend veel regen de laatste tijd Jeanette. Dan genieten we extra van het zonnetje als die een keertje schijnt. Fijn weekend daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, die zon inval op je vloer. Je zou er zó in duiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om zo in foto's van alles te laten zien. Ook hier is het duidelijk herfst met regen, wind, maar ook af en toe een herfstzonnetje. Heerlijk weer om het in huis gezellig te maken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Regenachtig ja en als dan opeens de zon schijnt voelt dat als geluk.

  BeantwoordenVerwijderen