maandag 21 oktober 2019

Uit de oude doos: Silkeborg en Himmelbjerget

Zoals beloofd, de foto's uit de oude doos van Silkeborg en omgeving. Sommige plekken vergeet je niet, en als je in de buurt bent, weet je precies hoe je er moet komen. Dat hadden wij in de vakantie met de fonteinen in Silkeborg. Nu terug naar eerdere jaren.Toen we er in 1999 waren, was dochter 1,5 jaar. Na Silkeborg reden we toen naar Himmelbjerget. Daar maakte iemand een foto van ons zessen. Ook in 1989 waren we in Silkeborg (laatste 2 foto's), vanaf de camping in Ry. Mooi om te zien dat sommige dingen niet veranderen.... en voor ons geldt, water trekt altijd.
5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's!
  Ook ik zie bekende Deense plekken.
  Himmelbjerget ... daar ben ik met m'n ouders geweest. Denk in 1992?
  Tijdens de bezoeken aan Denemarken met mijn man niet meer geweest. Een mooie op het verlanglijstje om met onze kinderen te doen ;-)
  Fijne maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, die oude foto’s. En de liefde is altijd gebleven?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk die oude vakantiefoto's. Man en ik hebben toevallig de laatste dagen ook in oude fotoboeken zitten kijken, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig die vakantiefoto's. Mooie ook, die van jullie zessen! Hebben jullie nog altijd dezelfde tent?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot 2 jaar geleden wel Alet. Toen we er dat jaarmee op vakantie waren, ging een hoek van het grondzeil kapot. Dat heeft man wel gerepareerd, maar we hebben toch een nieuwe gekocht (en die andere is reserve, of als de kinderen eens eentje nodig zijn).

   Verwijderen