zaterdag 6 juni 2020

Pikachu

Op instagram kwam ik het haakpatroon van Pikachu tegen bij Lalylaland. Onze kinderen hadden 'vroeger' Pokémon kaarten, die kon je verzamelen en ruilen. Tegenwoordig kun je pokemons 'vangen', op bepaalde plekken, bij Pokéstops en -gyms. Je speelt dit spel op je telefoon. De vriend van dochter speelt het ook. En toen ik dit gratis patroon zag, wist ik meteen dat hij dit leuk zou vinden. Ook maakte ik er een pokeball bij, maar bedenk mij nu dat die niet op de foto is gekomen. Nou ja, jammer.


8 opmerkingen:

 1. Ik weet niets van Pokémons, maar vriend van dochter zal dit vast heel leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Jeanette. Guitig koppie. Deze hoeft de vriend van je dochter dus niet meer te vangen. Je bent ook wel super handig met haakpatroontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spelletjes van een poos geleden komen zo in nieuwe vorm weer terug. Leuk idee om een gehaakte versie voor de vriend van jouw dochter te maken. Hij ziet er grappig uit.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Onze middelste heeft de buiten-versie een tijd gespeeld (en wat waren we blij dat hij daarvoor de frisse lucht in moest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat bedoel ik ook Ageeth. Die pokestops en -gyms zijn overal te vinden in de stad en waarschijnlijk het buitengebied ook wel. In het park tegenover ons huis was bijvoorbeeld zo'n plek.

   Verwijderen
 5. Jongste verzameld hier nog altijd Pokemon-kaarten :-) Je Pikachu is schattig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hou zo veel van pikachu, ik verzamel zelfs pikachu-kaarten voor geweldige prijzen op https://pikazon.nl/ - een geweldige plek om de zeldzaamste pokemon-kaarten in nederland te verzamelen

  BeantwoordenVerwijderen