zondag 28 juni 2020

Van alles wat 26


aardbeien uit de volkstuin (28 mei) - deze Hortensia kreeg ik nog voor mijn verjaardag - en daar gaat de kudde weer - daar gaat weer een kado - dit wordt lastig fietsen - gele dotterbloemen - de opbrengst van 1x oogsten (8 juni) - langs de Oude Wetering is altijd wat te zien - met zoveel fruit maak je vaak een smoothie - de maan - tijdens het maaien en schudden van het gras ruikt het altijd zo lekker - de laatste pioenroos - Hollandse luchten - gedroogd zevenblad - ook een Hollandse lucht, maar dan anders (15 juni, 20.06 uur) - verlaat verjaarskado uit Frankrijk - vrienden organiseerden een bbq voor ons - met heel veel lekker eten - dit was ons bedankje aan hen

12 opmerkingen:

 1. Zo’n, zomer, natuur, handwerk. Alles mooi op de foto gezet en echt prachtig zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi allerlei. Leuk dat de schaapjes weer door de straat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die kleurencombi op de 1e foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, al die aardbeien, wat heerlijk. Wij moeten nog even wachten nadat we de planten afgeknipt hebben maar ze bloeien al hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige verschillende plaatjes! De kudden schapen zo net voor je raam voorbij zien lopen is wel uniek hoor!

  Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie plaatjes weer!
  De schapen voor jullie keukenraam ... wauw ...
  Heerlijk al dat fruit.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie plaatjes, ook herkenbare. Ik vind het ook zo gezellig als hier de schaapjes (grasmaaiers) voor de deur staan. En ook ons uitzicht bestaat nu uit hoog riet, de stroom is vanuit ons huis nu niet te zien. Heel mooi, al vind ik het ook wel weer mooi als het weer weggehaald is en we weer het water kunnen zien vanuit ons huis.

  BeantwoordenVerwijderen