woensdag 22 mei 2024

Stokrozen

Je hebt van die foto's die je regelmatig nog eens erbij pakt. Dat heb ik met foto's van stokrozen in Denemarken. Deze zijn gemaakt in Fredericia in 2016. Maar dit kom je bijna overal in DK tegen. Deze keer bekeek ik ze omdat ik een leuk artikel over stokrozen las op de website van Seasons, dat leuke tuinblad dat jullie vast wel kennen.
7 opmerkingen:

 1. Hier zie je ook ieder jaar, heb dit jaar nog niet gekeken. De bovenste foto van de Seasons zou zomaar in Deventer genomen kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig schreef ik zojuist een blog over onze stad en nu zet jij er die foto's op. Leuk zeg. Als je weer in Fredericia komt dan moet je eens op de koffie komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig straatje met die mooie stokrozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik aan stokrozen denk in Denemarken dan zie ik Faaborg voor me, die prachtige straatjes met gekleurde huizen, vol met stokrozen in allerlei kleuren. Helemaal een leuke plaats met het mooie haventje!
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier bloeien ze nog niet en jammer genoeg hebben die van mij niet zulke mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rechts op je blog zag ik in het "blogarchief" het woord "stokrozen" staan. Ik associeerde het direct met Denemarken. En ja hoor, jij schrijft ook over Denemarken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen