donderdag 14 mei 2020

Even naar de volkstuin....

....en dan heb je dit. Spinazie, rabarber en wat bloemetjes. Na een uurtje werk in de keuken kun je een spinazie-quiche en de eerste rabarbertaart van het seizoen bakken. Wat een geluk is zo'n volkstuin, al moet ik eerlijkheidshalve wel zeggen, dat man het meeste werk daar verricht. Een fijne ontspanning naast het werk. De laatste foto laat de belofte van de pioenrozen zien, ze zien er zo mooi uit.




12 opmerkingen:

  1. Mjammie... en die pioenen, prachtig, zo nog in de knop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk...en zo leuk hé..uit je tuin. En die pioenen...dat wordt feest!!

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Mooi en lekker. Wat wil een mens nog meer? Het lijkt mij enig, een moestuin, maar ik ben echt geen tuinierster, dus dat zal er niet van komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zwager en schoonzus hebben verleden jaar een volkstuin over kunnen nemen en wat zijn ze er gelukkig mee. Vooral nu in deze Corona tijd zijn ze er hele dagen te vinden. Wat zou ik een eigengemaakte rabarbertaart nu lekker vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eigenlijk zijn onze volkstuinen Nutstuinen. Dat beteken dat er geen huisjes en bomen mogen komen. Struiken mag, mits je ze regelmatig snoeit. Een platte kweekbak mag wel, en een gereedschapsbak ook. Maar wij vinden het helemaal prima zo, die 100 m².

      Verwijderen
  5. Wauw! Lekker hoor! En zo fijn een moestuin!

    Lieve-Groet, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat ziet er heerlijk uit. Best goed teamwork volkstuin/koken. Dat wordt straks pioenrozen plukken in eigen tuin.

    BeantwoordenVerwijderen