dinsdag 26 mei 2020

Klei en hout

Het zeetafereel in meerdere lagen zit in een vitrine van I-kea, omdat er al 1 zeehondje mist. De rugzak is echt leuk en gedetailleerd. Mooie handenarbeidresultaten van de middelbare school, 1e klas.De sneeuwpop liet ik al eens eerder zien, die maakte dochter op kinderwerkplaats op de lagere school. Deze twee kleuren zo mooi bij elkaar.

De houten werkjes op de 2 bovenstaande foto's moesten bestaan uit het overbrengen van de ene beweging naar de andere. Dit is ook weer 1e klas middelbare school handenarbeid.

Dit was een moederdagkadootje, gemaakt in groep 8 van de basisschool.Deze puzzel maakte dochter. Toen ze ermee bezig was, zei ze regelmatig, dat ze niet goed in zagen was. Dat kun je ook wel zien, maar ze kreeg toch een voldoende, o.a. voor haar doorzettingsvermogen.Deze pinguïn staat ook nog boven, er mist een deel bij de voeten, maar hij kan nog staan. Het is een hippe vogel met z'n zonnebril en muts.

9 opmerkingen:

 1. Ik kan zo genieten van familiemuseumstukken! Zelf heb ik ook de nodige. Om voor altijd te koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rugzak, zo gaaf! Die zou bij mij een ereplaatsje krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi handwerk. Daar zitten vele uurtjes in. De bovenste van de twee apparaten die kunnen bewegen herken ik van een van onze kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke werkjes. En wat enig dat je ze bewaard hebt. Ik heb nog wel werkjes van mezelf, maar van de kinderen alleen nog een schilderij.

  BeantwoordenVerwijderen