zondag 8 mei 2022

Rob Scholte

In museum De Fundatie in Zwolle is een overzichtstentoonstelling van het werk van Rob Scholte te zien. Deze duurt nog tot 26 juni 2022. Dus als je wilt, kun je nog gaan kijken. Eerder (in 2016) zag ik de tentoonstelling Embroidery Show van hem, ontelbaar veel borduurwerken, ontdaan van hun lijst, en achterstevoren tentoongesteld. Dat kun je hier terug kijken.
























































5 opmerkingen:

  1. Ik weet niet of ik het mooi vind. Het blauw wel, zoals op de eerste foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die borduurwerken heb ik indertijd gezien, maar verder ken ik zijn werk eigenlijk niet. Dus ik krijg wel zin in een dagje Zwolle...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als blauw liefhebber maak ik wel een sprongetje bij het zien van zo veel blauw. Tegelijkertijd zie ik ook dat ik niet álles wat blauw is, mooi vind. Er zitten mooie werken van Rob Scholte bij, maar ook werken die me niet of minder aanspreken.
    Heb even doorgeklikt naar je bericht van 2016. Wat veel moois laat je daar zien. Wauw! Dat moet een gezellig dagje geweest zijn destijds.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me wel een bijzondere tentoonstelling om te bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vond de tentoonstelling met de achterkanten van borduurwerken fantastisch! Destijds ben ik met mijn tante geweest. Betekeniskubisme, om over na te denken!

    BeantwoordenVerwijderen