dinsdag 11 augustus 2020

Dag 12: Nogmaals Midsland, zee en strand

Eerst ga ik zwemmen met mijn vriendin die hier op de camping werkt. En daarna vanmorgen wat langer bij de tent gezeten. Het waait heel hard en de voorspellingen zijn niet al te best. We besluiten toch maar gewoon op de fiets te stappen en naar Midsland te gaan. We eten een pannenkoek bij pannenkoekhuis Hans en Grietje als lunch, het is inmiddels al 14 uur geworden. Lopen een rondje door het dorp en zien leuke huizen en straten. En daarna weer naar het strand, dat is altijd mooi. En gelukkig viel het weer heel erg mee, alleen die wind tijdens het fietsen ;-)

Golven schrijven zichzelf gedreven door de wind - Bibliotheek Midsland6 opmerkingen:

 1. Dat jullie genieten is wel duidelijk. Mooie foto's weer en gezellig verslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je vriendin tijd had om samen iets te doen.
  Op het strand (filmpje) is goed te zien hoe hard het waaide.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind vooral die foto van dat verwaaide zandkasteel leuk. Dat doet me aan vroeger denken. Als we dan vroeg op het strand aankwamen en zoiets zagen gingen we dat direct opknappen en nog mooier maken. We gingen vaak met veel kinderen tegelijk naar strand, de hele dag. Broertjes en zusjes, buurkinderen. Prachtige herinneringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij het "jamhuisje" denk ik aan Noorwegen. Daar stonden zulke "huisjes" langs de kant van de weg met een verzameling brievenbussen erin. De kinderen maakten steeds grapjes over konijnenhokken langs de kant van de weg ... oh nee, toch niet ... riepen ze dan steeds. Zullen ze vast ook doen bij het zien van dit "jamhuisje" ;-)
  Wat een mooie tent hebben jullie. Fijn ook met de luifel ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen