zaterdag 1 augustus 2020

Dag 2: West-Terschelling

West-Terschelling is de grootste plaats op Terschelling. Het heeft een gezellige kern met leuke winkels. Daaromheen leuke woonbuurten. En natuurlijk de grote hoeveelheid strand vlak naast de deur. En het Wad. Dat is toch ook zo mooi.
's Avonds eerst even naar Arjensduin en het uitzicht bekijken op o.a. de camping en daarna weer naar West aan Zee, voor de zonsondergang. Het was jammer genoeg elke avond bewolkt, maar toch is het altijd mooi aan zee in de avond.10 opmerkingen:

 1. Ik denk wel dat ik die boom ook al eens heb geplaatst. Die is ook zo karakteristiek en bijna niet te missen. Leuk om hier ook te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie (warme) sokken. Nam je die mee als souvenir? En wat leuk ook die schelpjes voor het raam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn baby sokjes, dus ik nam ze niet mee, ik ken niemand met een kleintje op dit moment. Ze waren wel super schattig en daarom een foto waard.

   Verwijderen
 3. Heerlijk daar! De schelpjes voor het raam vielen me meteen op, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van zulk vakantieweer, met veel wolken. Krijg ook meteen een vakantiegevoel bij de foto's. Die schelpjes voor het raam zijn erg leuk. En bij het zien van die paddenstoelen zou je meteen in kabouters gaan geloven. Lekkere warme sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie plaatjes.
  Prachtige luchten.
  Die sokken ... zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's. Leuk om zo even mee te kunnen genieten.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die boom ken ik ook, dat is altijd het herkenningspunt waar je heen moet fietsen als je terug naar de camping wilt...

  Ik krijg heimwee als ik die foto's zie. Op Terschelling heb ik altijd het gevoel dat ik thuis kom. Ben net terug van een fijne vakantie in Twente, op de Veluwe en op de Haringvliet, maar als ik jouw foto's ziet krijg ik weer eilandkriebels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waddeneilanden: ze zijn allemaal prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je zal er maar wonen. Volgens mij gaat zoiets nooit vervelen. Mooie foto's weer.

  BeantwoordenVerwijderen